6 handige leeshulpmiddelen voor senioren

dinsdag 12 mei 2020

Geluk zit in kleine dingen. Die leuke puzzel in de krant, dat fijne boek dat je inmiddels kunt dromen maar toch opnieuw leest, een kaartspel met je partner of het breien van een trui. Jammer als je zicht deze geluksmomentjes wegneemt. De 6 leeshulpmiddelen voor senioren helpen je bij activiteiten die goed zicht nodig hebben. Lees snel verder.

Grote leesloep met licht

De FL-30LED is een grote leesloep met licht en een standaard. Je zet hem dus gemakkelijk op je tafel neer en daar blijft hij stevig staan. De loep heeft helder glas en is voorzien van een aantal andere belangrijke voordelen:
- Vergroot kleine lettertjes 2,25 keer
- Extra lange aansluitsnoer van 2,5 meter
- Verstelbare knikarm
- Perfect zicht dankzij 30 SMD led lampjes
Ben je juist zoek naar een leesloep met licht, zonder standaard? Dan is de FLA-18 leesloep ideaal. Dit exemplaar heeft geen kabels of standaard. Het is een draadloze loep die je overal gemakkelijk mee naar toe neemt. De grootste voordelen van deze leesloep zijn:

- Opladen via bijgeleverde USB kabel
- Batterijduur van 6 uur
- Vergroot kleine lettertjes 5 tot 7 keer
- Compacte leesloep met beschermhoes

Bekijk de compacte leesloep FLA-18

Leeslamp met clip

Ruimte besparen? Dat doe je met een leeslamp met clip. Deze led loeplamp klem je gemakkelijk vast zodat je je handen vrij hebt om je te concentreren op je hobby. De klem zit inbegrepen bij de leeslamp en past perfect om de rand van een tafel of bureau. De grootste voordelen van de leeslamp met clip zijn:
- Je verplaatst hem gemakkelijk en snel
- Vergroot kleine lettertjes tot 1,75 keer
- De leeslamp is energiezuinig, wordt niet warm

Ben je benieuwd? Bekijk de leeslamp met clip FL 20LED.

De tweede leeslamp met clip is een echte eyecatcher. Stijlvol, chique en minimalistisch. De lichtbundel is eenvoudig te verstellen zodat je ligt hebt waar dat nodig is. De clip fungeert als standaard maar ook als bevestigingsmechanisme aan de rand van je tafel. Ideaal op elke plek in huis. De grootste voordelen van de leeslamp met clip FL 11 zijn:
- Oplaadbaar, dus draadloos te gebruiken
- Energiezuinig dankzij led verlichting
- Gemakkelijk te verplaatsen
- Flexibel dankzij verstelbare arm

Lees meer over de FL-11 of schaf hem direct aan.

Leesloep met verlichting

Ga je voor praktisch en handig? Dan is de handloep met verlichting iets voor jou. Deze leesloep heeft een simpel, robuust ontwerp. Hij ziet eruit als een reguliere loep, maar is voorzien van krachtig licht. Ideaal voor activiteiten die goed zicht vereisen. Profiteer van de volgende voordelen:
- Vergroot kleine lettertjes tot 2,5 keer
- Compact en handzaam formaat
- Voldoende licht (80 lumen)
- Geen gedoe met kabels, de loep is draadloos

Bekijk de FL 14 leesloep met verlichting in ons assortiment.

Leeshulpmiddelen voor ouderen

Alle leeshulpmiddelen voor ouderen zijn handig bij het lezen van boeken en tijdschriften. Daarnaast zijn ze uitermate geschikt voor tal van andere hobby’s. Bouw je graag modelboten of -vliegtuigen? Los je regelmatig kruiswoord- of legpuzzels op? Of is haken je grootste hobby?

Schaf een leeshulpmiddel voor ouderen aan.
Aan het laden
Aan het laden