Senioren alarm, zorgeloos een veilig gevoel

 Er zijn steeds meer producten op de markt die de zelfstandigheid van mensen ondersteunen, ook bij het ouder worden. Het ‘senioren alarm’ is daar een mooi voorbeeld van. Degelijke, waterdichte en compacte alarmsystemen, die u overal mee naartoe kunt nemen. We worden met elkaar steeds ouder (en blijven langer gezond), wat een prachtige ontwikkeling is. Met dank aan de wetenschap enerzijds en de zorg anderzijds. Een belangrijk aspect van gezond ouder worden is: preventie. Het voorkómen van lichamelijk ongemak, in plaats van het genezen. Dit senioren alarm systeem past ook in de categorie.

Fysic Senioren alarm
Er zijn geen producten gevonden.

  Ik ben toch te jong/fit voor een senioren alarm!

  We komen regelmatig mensen tegen die zich nog lang niet ‘oud genoeg’ voelen voor een product als het senioren alarm. Het omgekeerde is waar: u neemt uw veiligheid in eigen hand. Dat is een prettig gevoel. Voor uzelf, en zeker ook voor mensen die om u geven, zoals kinderen, familieleden en vrienden. Voelt u zich niet thuis bij de beschrijving als alarmknop ouderen, noodknop ouderen of alarmknop senioren? Bedenk dan het volgende: 

  • Een woord als ‘gehoorapparaat’ had ooit hetzelfde effect, maar is (natuurlijk) omarmd als uitkomst om langer te kunnen horen.
  • Zou u op doktersadvies een bloeddrukmeter aanschaffen? Vraag uw arts ook eens naar zijn of haar mening over preventie en veiligheid (thuis en onderweg).
  • Wonen/werken uw kinderen meer dan vijf kilometer bij u vandaan? Dan kunnen ze er niet direct zijn als u ze nodig heeft. Voor hen is het prettig om te weten dat u altijd in goede handen bent.

  Hoe werkt een senioren alarm?

  De systemen werken eenvoudig en geautomatiseerd. In geval van nood is één druk op de knop genoeg om een reeks gebeurtenissen in gang te zetten. De precieze werking hangt af van het product dat u kiest. Maar om u een goede indruk te geven: 

  • U hoort een alarmtoon, ten teken dat het systeem in werking is.
  • De telefoon stuurt automatisch een sms-bericht naar de noodnummers die u vooraf hebt gekozen (zoals uw partner, een kind, de buurman en de wijkverpleger).
  • In het bericht staat een link, waarmee ontvangers uw ‘laatste-bekende’ locatie kunnen zien. 
  • De gps technologie wordt geactiveerd, en gaat uw huidige locatie bepalen. Zodra het systeem precies weet waar u nú bent, gaat er automatisch een tweede bericht naar de noodnummers. Met daarin de link naar uw actuele locatie.
  • Tegelijkertijd belt uw telefoon automatisch het eerste nummer op uw lijst. Die persoon krijgt het verzoek uw oproep te accepteren en weet meteen dat het om een noodoproep gaat.
  • Er komt een handenvrije spraak- en luisterverbinding tot stand en u kunt met elkaar praten.
  • Kan de eerste persoon op uw lijst niet opnemen? Dan zoekt uw telefoon automatisch contact met de tweede, enzovoort.

  Fysic: doordachte elektronica zoals het senioren alarm

  Fysic ontwikkelt eenvoudige oplossingen, geschikt voor het leven van elke dag. In deze tijd van technologie en innovaties, draagt elektronica bij aan een comfortabeler en zelfstandiger leven. Daar hangen we geen leeftijd aan. Onze producten zijn geschikt voor iedereen die wil profiteren van vooruitgang, zoals een senioren alarm. U kunt kiezen uit een assortiment vol slimme gebruiksartikelen, die u eenvoudig kunt bedienen. Met Fysic bent u verzekerd van doordachte hulpmiddelen van hoge kwaliteit. 

  Aan het laden
  Aan het laden