Deurbellen en intercoms

Deurbel draadloos, ook met camera en intercom

Vindt u het altijd even prettig om uw deur open te doen, als er iemand aanbelt? Soms is het fijn om eerst te kijken wie er op de stoep staat. Is het een bekende of een bezorger van een pakketdienst die u verwacht, dan is er niks aan de hand. In andere gevallen is het wel zo fijn om te kunnen kiezen: wil ik opendoen of nu even niet? Misschien houdt u er ook niet van om de deur open te doen als het al donker is. Of bent u liever niet alleen thuis als u opendoet voor een vreemde. Een elektrische deurbel, draadloos, is dan een echte uitkomst.

We hebben verschillende mogelijkheden, afhankelijk van uw wensen. Zoals een deurbel met camera, om te zien wie aanbelt. Een deurbel met intercom, zodat u kunt praten met degene voor de deur. Of een deurbel met camera en intercom; het complete pakket!

Deurbellen en intercoms
1 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:
 • € 22,99
           

  Is de ideale deurbel draadloos?

  Fysic ontwikkelt producten die het leven van elke dag gemakkelijker maken. In ons assortiment vindt u dus geen complexe handleidingen of installatie-instructies. U vindt uitsluitend gebruiksvriendelijke artikelen, die u in een handomdraai kunt monteren en/of installeren. Het grote voordeel van een draadloze deurbel is natuurlijk: de afwezigheid van kabels. U hoeft geen gaten te boren om kabels te kunnen trekken en geen kabelgoten te plaatsen voor het wegwerken. Toch heeft u met onze draadloze deurbellen een bereik tot vijftig meter. U plaatst de bel vanzelfsprekend buitenshuis en de intercom en/of het beeldscherm in huis, binnen een straal van vijftig meter van de bel.

  Foto’s maken met de deurbel (draadloos)

  De aanschaf van een deurintercom of deurbel met camera is een investering in uw woongenot en veiligheid. We zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rij: 

  • U kunt vanaf elke plek in en om het huis zien en/of horen wie er aanbelt. Bent u in de tuin bezig of op zolder? Dan is het prettig dat u niet helemaal naar de voordeur hoeft te komen om contact te hebben met de bezoeker.
  • Wilt u niet opendoen (omdat u al in bed ligt of het niet vertrouwt), dan kunt u met de bezoeker praten. Misschien wil hij of zij wel terugkomen op een moment dat het u wel schikt.
  • Een camera schrikt inbrekers en vandalen af. Ook een deurbel, draadloos, met camera. Van de politie weten we dat er de afgelopen jaren 125 tot 250 inbraken per dag zijn gepleegd. Waarbij de onruststokers een woning met beveiliging liever vermijden.

  Een gerust en vertrouwd gevoel met Fysic

  Bij Fysic kijken we naar veel gebruikte elektronica, die echt iets toevoegt in uw dagelijks leven. Vervolgens vereenvoudigen we zo’n product, zodat de essentiële functionaliteiten overblijven. Geen overbodige knoppen. Geen kleine teksten of symbolen. Helderheid en duidelijkheid, daar staan we voor. Want alleen dan bieden onze producten u meer zekerheid, gemak en zelfstandigheid. Met Fysic kiest u voor doordachte hulpmiddelen van hoge kwaliteit.

  Aan het laden
  Aan het laden