Draadloze huistelefoon: lekker bellen met familie

maandag 18 mei 2020

In contact zijn met familie en vrienden is het fijnste wat er is, vind je ook niet? Wel zo prettig als je ze goed kunt verstaan en contact met ze op kunt nemen wanneer je dat wilt. Een draadloze huistelefoon biedt mogelijkheden.

Functionaliteiten van een draadloze huistelefoon

Het is van belang dat draadloze huistelefoons handig in gebruik zijn. Let daarom op de volgende specificaties voordat je een nieuwe huistelefoon aanschaft.

Verstaanbaarheid: kraakheldere DECT geluidskwaliteit, zodat je elkaar perfect verstaat
Bewegingsvrijheid: zodat je kunt lekker door het huis kunt lopen als je aan het bellen bent
Gebruiksgemak: grote toetsen en een telefoon die je makkelijk kunt gebruiken

Huistelefoon voor senioren

Als je vaak thuis bent en graag een betrouwbaar telefoontoestel wilt, is een eenvoudige huistelefoon voor senioren een welkome oplossing.

Eenvoudige huistelefoon

De eerste telefoon is een FX-6000 huistelefoon voor senioren en is van alle gemakken voorzien. Comfortabel bellen zonder overbodige functionaliteiten. Deze eenvoudige huistelefoon is voorzien van grote, verlichte toetsen en een verlicht display. Daarmee is deze telefoon ook geschikt voor mensen die wat minder zien of een verminderde motoriek hebben.

Andere handige functionaliteiten zijn het extra luide gespreksvolume (+9dB) zodat je elkaar uitstekend verstaat en 3 snelkiestoetsen voor de belangrijkste contacten. Dit toestel is uitermate geschikt voor hoorapparaten, dus ook daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Ben je de huistelefoon kwijt? Geen probleem, druk op de knop die zich op het laadstation bevindt en je telefoon gaat piepen en knipperen. Je weet je telefoon binnen no time weer te vinden!

Bekijk de FX 6000 draadloze huistelefoon.

Huistelefoon met fototoetsen

Ook de FX-8025 is een handige huistelefoon voor senioren. Een fijne bijkomstigheid is dat je binnen een handomdraai een losse telefoon koppelt die in het bezit is van fototoetsen! Met één klik op de fotoknop bel je dus naar je kleinzoon, dochter, buren… Wie je ook maar instelt als je belangrijkste contactpersonen.

Bekijk de FX 8025 draadloze huistelefoon.

Huistelefoon geschikt voor hoorapparaat

Ons assortiment bestaat uit huistelefoons die stuk voor stuk geschikt zijn voor mensen met een hoorapparaat. Toch lichten we graag een bijzondere huistelefoon voor je uit. Die naast het feit dat deze geschikt is voor een hoorapparaat, uitgerust is met de nodige veiligheidsfuncties.

Huistelefoon met alarm en kamerbewaking

De FX-9000 is een draadloze huistelefoon met kamerbewaking. Klinkt er geluid in de kamer terwijl je niet thuis bent of ligt te slapen? Dan belt de handset je automatisch. Je kunt instellen of deze senioren DECT telefoon een ander toestel belt (zoals een tweede toestel in huis) of een mobiel nummer. Bovendien zit er een alarmeringsfunctie op de telefoon. Met één druk op de knop bel je een alarmnummer. Dat kan 112 zijn of een ander nummer dat je hebt voorgeprogrammeerd.

Benieuwd naar meer handige functionaliteiten?
Bekijk de FX 9000 huistelefoon voor senioren.
Aan het laden
Aan het laden