Fysic

We worden allemaal ouder en blijven gelukkig veel langer zelfstandig. Dan loopt u soms tegen ongemakken aan. Omdat zicht en gehoor wat achteruit kunnen gaan. Of omdat u ingewikkelde apparaten niet direct snapt of niet makkelijk onthoudt hoe ze werken. Wij van Fysic begrijpen dat maar al te goed en willen graag een steuntje in de rug bieden.

Fysic kijkt naar veelgebruikte electronica en vereenvoudigt die voor uw. We maken apparaten op een slimme manier gebruiksvriendelijk. Met grotere knoppen, minder toepassingen en een logische bediening. Of we zoeken antwoorden op veel voorkomende vragen die heel eenvoudig en comfortabel op te lossen zijn. Ze geven u het veilige en geborgen gevoel dat u zelfstandig weer vooruit kunt. Eigenlijk houdt Fysic u langer ‘jong’. Omdat we kwalitatieve, degelijke oplossingen bieden worden al onze producten eerst uitgebreid getest op veiligheid en functionaliteit, voor een prijs die u positief zal verrassen. En dat allemaal omdat wij uw zelfstandigheid net zo belangrijk vinden als u. We zijn toonaangevend in producten in de categorieën hulpmiddelen voor ouderen, hulpmiddelen voor in en om het huis, senioren telefoons en senioren mobiel. 

Hulpmiddelen voor ouderen

Fysic ontwikkelt elektronicaproducten en daar geven we onze eigen draai aan. Overbodige toeters en bellen laten we achterwege, zodat er een gebruiksvriendelijk product overblijft. Eenvoudig te bedienen, prettig in gebruik. Een van meest bekende productcategorieën van Fysic bestaat uit onze zorghulpmiddelen. Het gaat hierbij om range aan producten die langer zelfstandig wonen mogelijk helpen maken. U kunt daarbij denken aan: 

-           leeshulpmiddelen, zoals loepen, loeplampen en bureaulampen
-           producten voor personenalarmering, zoals (telefoons met) een SOS-knop
-           zorghulpmiddelen die uw spieren flexibel houden door massage en/of warmte
-           lichttherapie

 Alle zorghulpmiddelen van Fysic zijn ontworpen met u als mens als uitgangspunt en niet vanuit het product. Uw behoefte voor vrijheid en zelfstandigheid staat centraal en onze producten zijn daarbij een oplossing.

Fysic: voor in en om het huis

Fysic levert onder andere hulpmiddelen voor in en om het huis. Waar u dan aan moet denken? Onder andere:

-           Deurbellen en intercoms: zien wie er aanbelt, of praten met degene voor uw deur op afstand
-           Seniorenklokken en -wekkers: eenvoudig te bedienen, maar slimme apparaten, die u telkens weer helpen bij het aflezen van de juiste tijd
-           Luchtbevochtigers: een te droog klimaat kan al gauw allerlei irritaties veroorzaken. Plaats één of meer luchtbevochtigers in huis en u hebt nergens last meer van.
-           Verlichting hulpmiddelen voor ouderen: goede, heldere verlichting is één van de belangrijkste bepalers van goed kunnen zien waar u bent of wat u doet.

Fysic: senioren mobiel en senioren telefoon

Wat kenmerkt een seniorentelefoon? Wij bij Fysic vinden dat een seniorentelefoon alle mogelijkheden moet hebben die u wenst, en daarbij dat deze functionaliteiten makkelijk te bedienen zijn en eenvoudig te leren. Want volgens Fysic combineert een seniorentelefoon bediengemak met moderne innovaties.

Bij de naam seniorentelefoon denken veel mensen aan een vaste telefoon met grote - of eventueel - fototoetsen. En die telefoons hebben we inderdaad voor u, als u daar graag mee belt. Maar er zijn ook geavanceerdere modellen in ons assortiment die het label seniorentelefoon dragen. In de categorie huistelefoons hebben we bijvoorbeeld ook draadloze DECT-toestellen beschikbaar, die u kunt uitbreiden met meerdere handsets. Hiermee belt u digitaal door uw hele woning.

Maar ook een innovatieve, senioren mobiel waarmee u buitenshuis kunt bellen en bereikbaar bent hebben we in alle soorten en maten op voorraad. En bent u iemand die denkt: ik wil alle moderne mogelijkheden van een smartphone tot mijn beschikking hebben? Dan heeft Fysic een aantal slimme senioren smartphones waar u voor kunt gaan.

Hesdo Nederland (hoofdkantoor) 
Aziëlaan 12KVK 16040316
5232 BA 's-HertogenboschBTW nummer NL004910941B01
NederlandBankrelatie ABN-AMRO
T +31(0)85 808 1446Rekeningnummer 24.47.08.916
F +31 (0)73 642 3345IBAN NL94ABNA0244708916
E info@fysic.nlBIC ABNANL2A
  
Service CenterAfhaalpunt bestellingen
Australiëlaan 1Australiëlaan 1
5232 BB 's-Hertogenbosch5232 BB 
Nederland's-Hertogenbosch
T +31(0)85 808 1446Nederland
F +31 (0)73 642 8789 
E service@fysic.nl 

 

Aan het laden
Aan het laden