Smartphone voor senioren

Helemaal bij de tijd met een senioren smartphone

Als er een lijstje moet worden gemaakt van de belangrijkste uitvindingen van de laatste decennia, dan zal de smartphone zeker in de top 5 eindigen. De naam smartphone, letterlijk vertaald een ‘slimme telefoon’, doet het apparaatje eigenlijk een beetje tekort. Want wie met een smartphone op zak loopt draagt eigenlijk een soort mini-computertje bij zich die allerlei functies in zich verenigt, waar een huis-tuin-en-keuken computer van 20 jaar geleden jaloers op zou zijn. Veel van die handige functies maken gebruik van een internet verbinding, wat een soort gemene deler is die de smartphone onderscheidt van een gewone mobiele telefoon.

Fysic Smartphone voor senioren
2 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:
 • € 239,00
           
 • € 199,00
           

  Een aantal veelgebruikte functies van een smartphone zijn:

  • Berichten sturen naar familie en vrienden via handige apps zoals WhatsApp en Telegram
  • Kijken wat er in de wereld speelt op nieuwsapps zoals NU.nl, RTL.nl of NOS.nl
  • Internetsites bezoeken
  • Uw activiteiten delen via social media zoals Facebook en Twitter (en die van uw bekenden bekijken)
  • Foto’s maken en bewerken
  • Filmpjes schieten
  .. en oh ja, u kunt er ook gewoon mee bellen natuurlijk.

  Senioren smartphone, eenvoudig te bedienen

  Maar een groot nadeel van veel moderne smartphones is ook precies dat het grote aantal mogelijkheden nogal intimiderend overkomt. Veel senioren haken, ten onrechte af: “Daar ben ik niet technisch genoeg voor.” Of: “Die kleine knopjes op dat touchscreen, daar kan ik niet goed mee omgaan.” En dat is jammer, want een smartphone is een van de zegeningen van de moderne tijd, waar juist senioren veel profijt van kunnen hebben.

  Precies daarom heeft Fysic senioren smartphones ontworpen die wél eenvoudig te bedienen zijn.

  Door de onszelf ontwikkelde software-schil is bediening bijzonder gemakkelijk. Alleen de belangrijkste functies zijn voor u verzameld in een handig menu. Zo heeft u alle krachtige functies van een smartphone binnen handbereik, via grote duidelijke toetsen. En ook handige kenmerken die u van onze andere seniorentelefoons kent, zoals fototoetsen, zijn op onze smartphone aanwezig.

  Smartphone voor senioren met SOS knop

  Fysic senioren smartphones zijn vaak zelfs nog iets smarter dan gewone. Ze komen met een SOS knop, die u kent van veel van onze vaste, draadloze of gewone mobiele telefoons. Met de SOS knop kunt u tot 5 nummers programmeren en kiezen voor een standaard of zelf ingesproken bericht. U verzendt dit bericht door de SOS knop in te drukken. Uw locatie kan ook meegezonden worden zodat uw naasten snel te hulp kunnen schieten. Woont u aanleunend en heeft u al een noodcentrale die u kunt bellen? Dit nummer kan apart in de SOS functie worden opgeslagen. 

  Een smartphone: ook voor senioren met een hoortoestel

  Nog een functie die de senioren smartphones onderscheidt is dat ze goed samenwerken met hoortoestellen. Wat uw situatie ook is, zo geniet u van storingsvrije en heldere gesprekken.


  Welk mobiel netwerk of abonnement heeft u nodig voor deze toestellen? Raadpleeg deze pagina voor meer informatie.
  Aan het laden
  Aan het laden