Telefoon met foto toetsen

Telefoon met fototoetsen: nooit meer zoeken

Fysic heeft een breed assortiment telefoons met fototoetsen. Het zijn de meer bekende producten uit onze lijn, waar veel senioren dagelijks een hoop plezier van beleven. En dat is voor te stellen. Want zelfs als uw geheugen nog prima is, is een telefoon met toetsen waarop u uw familieleden, vrienden en bekenden ziet, en met een druk op de knop belt, gewoon heel erg handig. Want laten we eerlijk zijn: ook de jongeren van tegenwoordig kennen geen telefoonnummers meer uit hun hoofd. Iedereen heeft tegenwoordig veelgebruikte nummers ‘onder de knop’. Hoe handig is het als die knoppen groot zijn, gemakkelijk te vinden en zonder poespas te selecteren? En mocht vergeetachtigheid dan onverhoopt toch een thema worden in uw leven, dan is een telefoon met fototoetsen helemaal een uitkomst. Een telefoon met fototoetsen zorgt ervoor dat even lekker bijkletsen met uw kinderen altijd snel en simpel bereikbaar is voor u.

TITEL
1 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:
 • € 69,99
           

  SOS Noodknop

  Lampje wanneer er gebeld wordt

  Directe geheugentoetsen

  Een slimme, draadloze of vaste telefoon met fototoetsen?

  Waarmee belt u het liefst? Bent u nog verknocht aan een vast, bedraad toestel in uw huiskamer? Of bent u iemand die het liefst met een draadloos DECT toestel het hele huis doorloopt? Zoekt u een eenvoudig te bedienen mobieltje? Of is een moderne smartphone met alle toeters en bellen al helemaal uw ding? Het maakt ons niets uit. Wat uw voorkeur ook geniet: er zijn Fysic telefoontoestellen met fototoetsen in alle soorten en maten, en volgens alle technieken.

  Voor alle fototelefoons geldt dat u op onze website en in de meegeleverde Nederlandstalige handleiding alle nuttige informatie kunt vinden die voor het gebruik van het toestel nodig is. En als u toch nog vragen hebt dan helpen onze Fysic medewerkers u graag.

  Telefoon met fototoetsen en veel meer extra’s

  Fysic maakt fototoetstelefoons met allerlei extra opties voor senioren. Zo is het grootste gedeelte van onze toestellen geschikt voor gebruik met gehoorapparaat. Of het nu om een vaste huistelefoon gaat, of de nieuwste smartphone: storingsvrije en heldere gesprekken zijn gegarandeerd. Daarnaast hebben we over de ergonomie van alle telefoons met fototoetsen nagedacht. Niet alleen de fototoetsen zijn handig in het gebruik, maar ook alle overige functies zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig en snel te bedienen zijn.

  Fysic ontwikkelt eenvoudige oplossingen, geschikt voor het leven van alledag. In deze tijd van technologie en innovaties, dragen slimme communicatiemiddelen zoals telefoons met fototoesten bij aan een comfortabeler en zelfstandiger leven. Onze producten zijn geschikt voor iedereen die wil profiteren van vooruitgang. Met Fysic bent u verzekerd van doordachte hulpmiddelen van hoge kwaliteit. 

  Aan het laden
  Aan het laden