Telefoon met grote toetsen, eenvoudig in gebruik

Veel senioren krijgen op een gegeven moment wat moeite met de fijne motoriek. Of zij gunnen zichzelf simpelweg de luxe van een telefoon met grote toetsen, omdat deze nu eenmaal zoveel gemakkelijker in het gebruik zijn. Wat uw overweging ook is, om een grote toetsen telefoon in huis te willen halen, maakt niet zoveel uit. Het is belangrijk om te weten dat u bij Fysic altijd een breed aanbod doordachte toestellen vindt voor senioren die eenvoudig te bedienen zijn en die zelfstandigheid en vrijheid mogelijk maken. Al onze grote toetsen telefoons zijn eenvoudig in het gebruik. Daar dragen de grote toetsen aan bij, maar ook alle andere ontwerpkeuzes die zijn gemaakt om bellen met uw familie en vrienden zo fijn en prettig mogelijk te maken. Daar staan we bij Fysic al jaren om bekend.

Fysic Telefoon met Grote Toetsen
6 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:
 • € 69,99
           
 • € 24,99
           
 • € 59,99
           
 • € 69,99
           
 • € 79,99
           
 • € 129,00
           

  Communicatietechniek

  Aantal handposten meegeleverd

  Fototoetsen

  SOS Noodknop

  Grote toetsen telefoon: vast, draadloos of een smartphone

  Fysic heeft in haar assortiment grote toetsen telefoons die werken volgens verschillende technieken. Zo kunt u bij ons terecht voor vaste huistelefoons met grote toetsen. Stekker in het stopcontact, nummer intoetsen en bellen maar. Net zoals u al jaren gewend bent.

  Daarnaast hebben voor in huis ook een breed assortiment draadloze DECT-telefoons met grote toetsen. Deze geven u het gemak van een huistelefoon en de vrijheid van draadloos bellen in uw hele woning. Maar ook als regelmatig buitenshuis wilt bellen, maar wel met het gemak van een grote toetsentelefoon, heeft Fysic voor u een heel scala aan mobieltjes tot uw beschikking met grote toetsen. En hoewel onze nieuwste generatie smartphones strikt genomen eigenlijk geen toetsen heeft, is het touchscreen wel zo uitgevoerd dat de virtuele toetsen op het scherm extra groot zijn uitgevoerd. Daarmee bewijzen we dat de nieuwste techniek niet ten koste van gebruiksgemak hoeft te gaan.

  Met grote toetsen en veel andere extra’s voor senioren

  Fysic maakt grote toetsen toestellen met allerlei extra handige opties voor senioren. De meeste telefoons zijn geschikt voor gebruik met gehoorapparaat. Zoekt u naar een toestel met grote toetsen voorzien van een SOS alarmknop? Die hebben we ook. Zowel vaste of draadloze toestellen voor thuis als mobieltjes voor onderweg.

  Een grote toetsen telefoon van FysicFysic ontwerp eenvoudige oplossingen, die het dagelijks leven eenvoudiger maken. In deze tijd van technologie en innovaties, draagt elektronica bij aan een comfortabeler en zelfstandiger leven. Daar hangen we geen leeftijd aan. Onze producten zijn geschikt voor iedereen die gewoon mee wil doen en gebruik wil kunnen maken van de innovaties en producten van deze tijd. Voor hen bedenken we deze slimme oplossingen die gebruiksgemak en nieuwe techniek verenigen, zoals grote toetsen telefoons. U kunt kiezen uit een assortiment vol handige gebruiksartikelen, die u eenvoudig kunt bedienen. Met Fysic bent u verzekerd van doordachte hulpmiddelen van hoge kwaliteit.
  Aan het laden
  Aan het laden