Verlichting voor veiligheid en gemak

Goede, heldere verlichting is één van de belangrijkste factoren die maken of u goed kunt zien waar u bent of wat u doet. Daarom heeft Fysic allerlei slimme verlichtingsproducten in haar assortiment die veiligheid en gemak vergroten in verschillende omstandigheden. Want zeker als uw gezichtsvermogen iets minder wordt is goed licht onontbeerlijk. 

TITEL
1 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:
 • € 14,99
           

  Automatisch aan bij beweging

  Draagbare verlichting

  We hebben een aantal zaklampen en andere draagbare verlichtingsoplossingen in ons assortiment. Vaak met handige slimmigheidjes aan boord die u als gebruiker extra mogelijkheden bieden. Een voorbeeld hiervan is een magnetische LED lamp. Deze zaklamp kunt u, dankzij een magnetisch klemmetje, eenvoudig aan uw kleding bevestigen. Zo heeft u een handig hulpje bij het klussen of andere activiteiten die extra goed zicht vereisen, en waar u beide handen vrij wilt houden. Of dat nu in de meterkast, de kelder of de caravan is.

  Een ander voorbeeld van een slimme draagbare oplossing is een compacte LED zaklamp, die in een houder in het stopcontact hangt. Hij is als normale zaklamp te gebruiken en heeft daarnaast een handige functie, die maakt dat als de stroom uitvalt, de lamp automatisch aan gaat. Zo heeft u te allen tijde licht in het duister.

  Verlichting op de gang (en andere donkere plekken)

  Bent u op zoek naar een vast lampje op de gang, of in een andere donkere plek? We hebben een aantal dwaal- en nachtlampjes op basis van LED die u eenvoudig in het stopcontact steekt. Deze lampjes gaan aan als er beweging wordt gedetecteerd door de lichtsensor. Of ze reageren op voetstappen op een meegeleverde deurmat. Deze LED nachtlampjes zijn een uitkomst in de zorg, maar ook gewoon in uw huis of op uw vakantieadres. En een aantal van onze nachtlampen zijn ook nog eens spatwaterdicht. 

  Verlichting kopen in combinatie met een loep

  Bent u een fervent lezer? Of legt u regelmatig een puzzel? Of is handwerken meer uw ding? We hebben verschillende loeplampen voor u, die u extra licht en extra zicht geven bij het uitvoeren van uw favoriete hobby. U kiest gewoon een model dat past bij uw activiteit. We hebben draagbare loeplampen, tafelmodellen of varianten met een klem.

  LED verlichting is de nieuwe norm

  De meeste van onze verlichtingsproducten zijn gebaseerd op LED-lampen. LED is de laatste jaren enorm in opmars, en dat is logisch, want er schuilen veel voordelen in LED. Zo verbruikt LED-verlichting maar een fractie van de elektriciteit ten opzichte van traditionele gloeilampen. Dat is wel zo fijn voor de portemonnee. En daarnaast kennen LEDs een zeer lange levensduur, worden ze slechts handwarm en gaan ze meteen aan.

   

  Aan het laden
  Aan het laden