DECT telefoon (draadloze huistelefoon)

Dect telefoon, handige en draadloze huistelefoon

 Waar moet een goede, gebruiksvriendelijke huistelefoon volgens u aan voldoen? In dit tijdperk van mobiele telefonie in het algemeen (en smartphones in het bijzonder), zou u ze bijna vergeten: de vertrouwde dect telefoon. Een huistelefoon maar dan draadloos. De draadloze huistelefoon die hoge geluidskwaliteit combineert met een veilige verbinding.

Fysic DECT Telefoons
11 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:

  Aantal handposten meegeleverd

  Antwoordapparaat

  De belangrijkste eigenschappen van een huistelefoon zijn toch: 

  • Verstaanbaarheid. Uw gesprekspartner en u kunnen elkaar niet zien, dus moet de geluidskwaliteit optimaal zijn.
  • Veiligheid. In elke woonwijk zweven talloze mobiele signalen door elkaar heen, maar u wilt niet dat een andere telefoon toegang heeft tot uw verbinding. 
  • Bewegingsvrijheid. In de Amerikaanse films en tv series van vroeger, waren telefoons steevast aan de wand gemonteerd met een meterslang snoer. Bewegingsvrijheid tijdens het bellen, dat vond men in de VS toen al belangrijk. Met de opmars van mobiele telefonie ontdekten we ook hier de voordelen van draadloos bellen. Gewoon een kop koffie zetten, de was opvouwen of computeren, terwijl u belt.
  • Gebruiksgemak. Grote toetsen met duidelijke letter- en cijferaanduiding. Basisfunctionaliteiten, die u eenvoudig kunt gebruiken. Zoals een voicemail, een telefoonboek en sneltoetsen voor de nummers die u het vaakst belt.

  Dect telefoon handiger dan mobiele telefoon

  Waarom zou u voor een dect huistelefoon kiezen in plaats van een mobiele telefoon? Daarmee kunt u ten slotte overal naartoe, terwijl uw huistelefoon alleen bereik heeft in en om uw huis, draadloos! Voor veel mensen speelt de vertrouwdheid van een huistelefoon een doorslaggevende rol. Maar dat is lang niet het enige argument. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Veel van onze dect telefoons zijn geschikt voor bellen met een hoortoestel. Het geluid is prettig aan de oren én u kunt beltonen instellen. Dus de hoge/lage tonen meer of juist minder benadrukken.|
  • De toetsen zijn groot, zodat u niet per ongeluk een 2 indrukt als het de 3 moet zijn. Dat voorkomt miscommunicatie (en ergernis).
  • Aan het bellampje kunt u zien dat er gebeld wordt.

  Bij Fysic ontwikkelen we producten om uw dagelijks leven comfortabeler, gemakkelijker en veiliger te maken. We richten ons specifiek op een volwassen doelgroep. De ‘ouderen’ van deze tijd, die precies weten wat er te koop is en wat ze willen. We passen veel gebruikte elektronische hulpmiddelen aan, zodat ze voldoen aan uw wensen.

  Waarom is een dect telefoon belangrijk?

  Het belangrijkste om op te letten als u een draadloze huistelefoon zoekt, is dect. Dect staat voor Digital Enhanced Cordless Communication. Heel in het begin stond de ‘E’ voor ‘European’, want dect is een Europese uitvinding. Het is deze uitvinding die draadloze telefonie veilig heeft gemaakt, met behoud van een superieure geluidskwaliteit. Daardoor werd dect zo succesvol, dat het al gauw ook de standaard werd in andere werelddelen, zoals Azië, Australië en Amerika. Met als enige aanpassing: de naam. European werd veranderd in Enhanced. 

  Wij geloven in hoogwaardige, bewezen oplossingen zoals dect. Als innovatieve speler kijken we ook naar nieuwe ontwikkelingen, maar alleen als vernieuwing ook verbetering betekent. Met Fysic kiest u voor doordachte hulpmiddelen van hoge kwaliteit.

  Aan het laden
  Aan het laden