Over ons

Wij zijn Fysic

Over Fysic

Over Fysic

U bent terecht gekomen op de pagina 'over Fysic', waarbij we u wat meer over ons merk mogen vertellen. Allereerst willen we u bedanken voor uw interesse in Fysic.

Zoals u wellicht gezien heeft, maken we elektronische producten die speciaal voor senioren bedoeld zijn. Deze zijn gemakkelijk te bedienen en prettig in gebruik. Elektronica kan het leven namelijk een stuk eenvoudiger maken als het gemakkelijk te gebruiken is. U hoeft zich niet aan te passen aan lastige elektronische producten; deze producten moeten zich aanpassen aan u. 

Het ouder worden heeft zo zijn charmes, er is meer vrijheid en tijd die u kunt besteden aan dingen die u wilt. Er zijn helaas ook vaak ongemakken die bij een latere leeftijd komen kijken, zoals een verminderd zicht of gehoor. Ondanks deze ongemakken, is het prettig om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen zijn. Dit begrijpen wij maar al te goed en hier hebben wij ons doel van gemaakt. We willen voor u dat steuntje in de rug zijn, door producten aan te bieden die mee kunnen helpen aan het prettig ouder worden. Daarnaast willen we interessante informatie delen via onze blog voor mantelzorgers en senioren, die kunnen bijdragen aan een prettige manier van ouder worden.

Hulpmiddelen voor ouderen

Bij het maken van onze producten, kijken we eerst naar de elektronica die senioren willen gebruiken. Dit zijn bijvoorbeeld mobiele- en huistelefoons of zorghulpmiddelen zoals een pillendoosje en een bloeddrukmeter. Ook rondom het huis zijn er allerlei producten die nodig kunnen zijn, zoals deurbellen voor slechthorenden of klokken die duidelijk leesbaar zijn.

Op basis van deze behoefte kijken we naar de problemen die u bij deze producten kunt ervaren. Pas daarna gaan we aan de slag met het gebruiksvriendelijk maken van deze veelgebruikte elektronische producten. Dit doen we door bijvoorbeeld grotere knoppen te gebruiken, minder toeters en bellen en een logische bediening.

Onze hulpmiddelen zijn degelijk en kwalitatief erg goed. Om dit te kunnen garanderen, testen we eerst zelf de producten uitgebreid op veiligheid en functionaliteit. We houden er ook rekening mee dat de producten een fijne prijs moeten hebben, die u positief zal verrassen. Zo kunnen we optimaal bijdragen aan het veilige en geborgen gevoel dat u zelfstandig weer vooruit kunt.

Advies

Wellicht vindt u het fijn om hulp te krijgen bij het zoeken naar de juiste producten voor u persoonlijk. Daarom vindt u bij alle producten uitgebreide informatie en beoordelingen over het product geschreven door andere gebruikers. 

U kunt ons op werkdagen telefonisch of per mail bereiken, zodat we met u mee kunnen zoeken en u kunnen adviseren. Klik hier om naar onze contactgegevens te gaan.

Via de webshop kunt u onze producten online bestellen, zodat deze gratis bij u thuis afgeleverd worden (bij een bestelling vanaf 30 euro). 

Onze merken

COMMAXX INTERNATIONAL B.V.

Wiebachstraat 37
6466 NG Kerkrade
service-fysic@commaxxgroup.com
Support Page

BTW nr: NL 855396763B01
KVK nr: 63777002