Gratis Lebara SIM-kaart bij uw mobiele telefoon.

Gratis Lebara SIM-kaart bij uw mobiele telefoon.

Bij de aanschaf van een 2G mobiele telefoon van Fysic krijgt u een gratis simkaart van Lebara . Met deze geweldige combinatie blijft u altijd verbonden met uw dierbaren, terwijl u geniet van de voordelen van Lebara's uitstekende mobiele netwerk en tarieven.

Wat is een Lebara prepaid simkaart?

Een Lebara prepaid simkaart is een mobiele simkaart die wordt aangeboden door Lebara, een telecombedrijf dat wereldwijd mobiele diensten aanbiedt. Een prepaid simkaart werkt op basis van vooraf betaald beltegoed, wat betekent dat u van tevoren een bepaald bedrag op de simkaart laadt en dit kunt gebruiken voor telefoongesprekken, sms-berichten en mobiele data.

Is een Lebara simkaart geschikt voor 4G?

Ja, een Lebara-simkaart is ook geschikt voor mobiele telefoons met 4G.

Hoe werkt het gratis beltegoed?

€5 beltegoed en 50MB staat direct op de kaart. Na eenmalige registratie op www.lebara.nl/mylebara, wordt uw tegoed gratis met €5,- verhoogd bij zowel de 1e als bij de 2e opwaardering.

Hoe waardeer ik mijn Lebara SIM-kaart op?

U kunt uw beltegoed opwaarderen online of per sms. U kunt ook eens binnen lopen bij een van de 9.000 verkooppunten van Lebara.

Hoe achterhaal ik hoeveel tegoed ik nog heb?

Om te achterhalen hoeveel (bel)tegoed u nog op uw Lebara simkaart heeft staan kunt u bellen naar 1244. Kies bij het bellen voor optie 2.

Kan ik ook mijn huidige nummer behouden?

Absoluut! Zelfs wanneer u uw simkaart al heeft ontvangen kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit doet u op de website van Lebara.

* Actie alleen van toepassing in Nederland