Telefoons voor slechthorende

Telefoons voor slechthorende: Deze telefoons kunt u kiezen

Veel mensen krijgen op oudere leeftijd te maken met gehoorproblemen. Een deel van deze mensen hebben een hoortoestel. Beginnend slechthorende willen vaak deze stap nog even uitstellen. Voor slechthorende is telefoneren vaak lastig. Ze horen de telefoon niet overgaan of kunnen de persoon aan de andere kant van de lijn niet goed verstaan. Daarnaast kan er storing ontstaan wanneer een hoortoestel en telefoon samen gebruikt wordt.

Telefoons met extra gespreksvolume

Het is vervelend wanneer u de persoon aan de andere kant van de lijn niet goed kunt verstaan. Bij Fysic hebben we een aantal telefoons waarbij u heel eenvoudig het gespreksvolume kunt verhogen. Hieronder is een lijstje van desbetreffende telefoons.

Mobiele telefoons met extra gespreksvolume:

slechthorende telefoon

DECT telefoons met extra gespreksvolume


Vaste huistelefoons met extra gespreksvolume

Telefoons met extra belvolume

Een ander probleem dat veel slechthorende hebben is het niet horen overgaan van een telefoon. Vooral bij vaste telefoons die in een andere ruimte staan komt dit vaak voor. U kunt in dit geval kiezen voor een DECT telefoon. Deze telefoons kunt u door het hele huis meenemen waardoor u nooit een oproep mist. Ook kunt u kiezen voor een vaste telefoon met extra belvolume. De onderstaande telefoons beschikken over deze functie.

fysix-f3930


Geschikt voor hoorapparaten

Op de Profoon TX-105 na zijn al onze seniorentelefoons geschikt voor hoortoestellen. Hierdoor heeft u geen last van een storend hoortoestel wanneer u belt.


Accessoires voor slechthorende

Een telefoonbelversterker is te koppelen aan uw vaste telefoon. Deze telefoonbelversterker beschikt over LED-verlichting die flitst wanneer u gebeld wordt. Ook beschikt de telefoonbelversterker over een harde beltoon die u ook hoort wanneer er gebeld wordt.